• hiszpańskie szynki

    Szynki

Szynka Serrano Bodega 12 mies. dojrz. (plastry)

Szynka Serrano Bodega 12 mies. dojrz. (plastry)

Opakowanie: MAP
Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy
Waga: . 120 g

Szynka wyprodukowana ze świni „blanco” (białej) hodowanej w regionie Extremadura, gdzie górski klimat oraz otoczenie zbóż, ziół i owoców występujących na tamtym terenie miały niebywały wpływ na jakość proponowanego przez nas produktu. Mięso zostało poddane tradycyjnej metodzie suszenia trwającej 12 miesięcy dzięki czemu Szynka Serrano Bodega należy do wędlin kruchych o niezrównanie delikatnym smaku. 

Szynka Serrano Bodega 12 mies. dojrz. (plastry)

Szynka Serrano Bodega 12 mies. dojrz. (plastry)

Opakowanie: MAP
Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy
Waga:  500 g

Szynka wyprodukowana ze świni „blanco” (białej) hodowanej w regionie Extremadura, gdzie górski klimat oraz otoczenie zbóż, ziół i owoców występujących na tamtym terenie miały niebywały wpływ na jakość proponowanego przez nas produktu. Mięso zostało poddane tradycyjnej metodzie suszenia trwającej 12 miesięcy dzięki czemu Szynka Serrano Bodega należy do wędlin kruchych o niezrównanie delikatnym smaku. 

Szynka Serrano Bodega 12 mies. dojrz. (plastry)

Szynka Serrano Bodega 12 mies. dojrz. (plastry)

Opakowanie: MAP
Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy
Waga: ok. 1 kg

Szynka wyprodukowana ze świni „blanco” (białej) hodowanej w regionie Extremadura, gdzie górski klimat oraz otoczenie zbóż, ziół i owoców występujących na tamtym terenie miały niebywały wpływ na jakość proponowanego przez nas produktu. Mięso zostało poddane tradycyjnej metodzie suszenia trwającej 12 miesięcy dzięki czemu Szynka Serrano Bodega należy do wędlin kruchych o niezrównanie delikatnym smaku.

Szynka Serrano Bodega z kością 12 mies. dojrz. (1/2 blok)

Szynka Serrano Bodega z kością 12 mies. dojrz. (1/2 blok)

Opakowanie: VACCUM
Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy
Waga: ok. 2 kg

Szynka wyprodukowana ze świni „blanco” (białej) hodowanej w regionie Extremadura, gdzie górski klimat oraz otoczenie zbóż, ziół i owoców występujących na tamtym terenie miały niebywały wpływ na jakość proponowanego przez nas produktu. Mięso zostało poddane tradycyjnej metodzie suszenia trwającej 12 miesięcy dzięki czemu Szynka Serrano Bodega należy do wędlin kruchych o niezrównanie delikatnym smaku.

Szynka Serrano Bodega z kością 12 mies. dojrz.

Szynka Serrano Bodega z kością 12 mies. dojrz.

Opakowanie: KARTON
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy
Waga: ok. 7 kg

Szynka wyprodukowana ze świni „blanco” (białej) hodowanej w regionie Extremadura, gdzie górski klimat oraz otoczenie zbóż, ziół i owoców występujących na tamtym terenie miały niebywały wpływ na jakość proponowanego przez nas produktu. Mięso zostało poddane tradycyjnej metodzie suszenia trwającej 12 miesięcy dzięki czemu Szynka Serrano Bodega należy do wędlin kruchych o niezrównanie delikatnym smaku.

Szynka Serrano Bodega bez kości 12 mies. dojrz.

Szynka Serrano Bodega bez kości 12 mies. dojrz.

Opakowanie: VACCUM
Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy
Waga: ok. 5 kg

Szynka wyprodukowana ze świni „blanco” (białej) hodowanej w regionie Extremadura, gdzie górski klimat oraz otoczenie zbóż, ziół i owoców występujących na tamtym terenie miały niebywały wpływ na jakość proponowanego przez nas produktu. Mięso zostało poddane tradycyjnej metodzie suszenia trwającej 12 miesięcy dzięki czemu Szynka Serrano Bodega należy do wędlin kruchych o niezrównanie delikatnym smaku.

Szynka Serrano  Reserva z kością 14 mies. dojrz.

Szynka Serrano Reserva z kością 14 mies. dojrz.

Opakowanie: KARTON
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy
Waga: ok. 7,5 kg

Mięso pozyskane od świni „blanco” (białej), która tucząc się paszą, ziołami oraz korzeniami rożnych gatunków roślin pasła się swobodnie na wyżynach regionu Extremadura. Intensywny czerwony kolor, ziołowy aromat oraz niepowtarzalnie wyrazisty a zarazem delikatny smak zawdzięczamy tradycyjnemu procesowi dojrzewania, który trwał 14 miesięcy.

Szynka Serrano  Reserva bez kosci 14 mies. dojrz.

Szynka Serrano Reserva bez kosci 14 mies. dojrz.

Opakowanie: VACCUM
Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy
Waga: ok. 5,5 kg

Mięso pozyskane od świni „blanco” (białej), która tucząc się paszą, ziołami oraz korzeniami rożnych gatunków roślin pasła się swobodnie na wyżynach regionu Extremadura. Intensywny czerwony kolor, ziołowy aromat oraz niepowtarzalnie wyrazisty a zarazem delikatny smak zawdzięczamy tradycyjnemu procesowi dojrzewania, który trwał 14 miesięcy.

Szynka Serrano Gran Reserva z kością 18 mies. dojrz.

Szynka Serrano Gran Reserva z kością 18 mies. dojrz.

Opakowanie: KARTON
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy
Waga: ok. 9 kg

Szynka Serrano Gran Reserva ze świni blanco (tj. białej) odżywiającej się rożnymi gatunkami zbóż, ziół, korzeni roślin oraz owocami, jest szynką o najwyższej jakości nie tylko ze względu na sposób wypasania świń (wolny chow), czy tez miejsce pochodzenia (region Extremadura, klimat górski), ale także ze względu na proces dojrzewania, który w tym wypadku trwał osiemnaście miesięcy. Szynka charakteryzuje się żywym ciemno-czerwonym kolorem, bogatym aromatem regionalnych ziół oraz wyjątkowo aksamitnym smakiem. Idealna kruchość wędliny sprawia że rozpływa nam się w ustach.

Szynka Serrano Gran Reserva bez kości 18 mies. dojrz.

Szynka Serrano Gran Reserva bez kości 18 mies. dojrz.

Opakowanie: VACCUM
Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy
Waga: ok. 6 kg

Szynka Serrano Gran Reserva ze świni blanco (tj. białej) odżywiającej się rożnymi gatunkami zbóż, ziół, korzeni roślin oraz owocami, jest szynką o najwyższej jakości nie tylko ze względu na sposób wypasania świń (wolny chow), czy tez miejsce pochodzenia (region Extremadura, klimat górski), ale także ze względu na proces dojrzewania, który w tym wypadku trwał osiemnaście miesięcy. Szynka charakteryzuje się żywym ciemno-czerwonym kolorem, bogatym aromatem regionalnych ziół oraz wyjątkowo aksamitnym smakiem. Idealna kruchość wędliny sprawia że rozpływa nam się w ustach.

Łopatka Serano Gran Reserva z kością

Łopatka Serano Gran Reserva z kością

Opakowanie: KARTON
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy
Waga: ok. 5 kg

Łopatka Serrano pozyskana od świni blanco (białej). Zwierze specjalnie chodowane pod szynkę Serrano Gran reserva karmione mieszanką ziół regionalnych oraz paszami. Według wielu specjalistów uważana za lepszą od szynki

Łopatka Serano Gran Reserva bez kości

Łopatka Serano Gran Reserva bez kości

Opakowanie: VACCUM
Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy
Waga: ok. 3 kg

Łopatka Serrano pozyskana od świni blanco (białej). Zwierze specjalnie chodowane pod szynkę Serrano Gran reserva karmione mieszanką ziół regionalnych oraz paszami. Według wielu specjalistów uważana za lepszą od szynki

Szynka Iberyjska de Cebo z kością 24 mies. dojrz.

Szynka Iberyjska de Cebo z kością 24 mies. dojrz.

Opakowanie: KARTON
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy
Waga: ok. 7 kg

Jamon Iberico De Cebo jest to szynka pochodząca od świni rasy iberyjskiej hodowanej na wolnym wybiegu, odżywiającej się zbożem oraz różnego rodzaju ziołami porastającymi pastwiska w regionie Extremadura w południowo zachodniej Hiszpanii. Zatem miejsce pochodzenia i sposób hodowli tych zwierząt maja niebywały wpływ na smak i strukturę pozyskanego mięsa. 
Szynka Iberyjska De Cebo dojrzewała 24 miesiące w temperaturze od 14 C do 18 C. Charakteryzuje się czarnym kopytem, które pozwala nam rozpoznać ze jest to w 100 procentach szynka Iberyjska.

Szynka Iberyjska de Cebo bez kości 24 mies. dojrz.

Szynka Iberyjska de Cebo bez kości 24 mies. dojrz.

Opakowanie: VACCUM
Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy
Waga: ok. 6 kg

Jamon Iberico De Cebo jest to szynka pochodząca od świni rasy iberyjskiej hodowanej na wolnym wybiegu, odżywiającej się zbożem oraz różnego rodzaju ziołami porastającymi pastwiska w regionie Extremadura w południowo zachodniej Hiszpanii. Zatem miejsce pochodzenia i sposób hodowli tych zwierząt maja niebywały wpływ na smak i strukturę pozyskanego mięsa. 
Szynka Iberyjska De Cebo dojrzewała 24 miesiące w temperaturze od 14 C do 18 C. Charakteryzuje się czarnym kopytem, które pozwala nam rozpoznać ze jest to w 100 procentach szynka Iberyjska.

Szynka Iberyjska de Cebo 24 mies. dojrz. (blok)

Szynka Iberyjska de Cebo 24 mies. dojrz. (blok)

Opakowanie: VACCUM
Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy
Waga: ok. 2 kg

Jamon Iberico De Cebo jest to szynka pochodząca od świni rasy iberyjskiej hodowanej na wolnym wybiegu, odżywiającej się zbożem oraz różnego rodzaju ziołami porastającymi pastwiska w regionie Extremadura w południowo zachodniej Hiszpanii. Zatem miejsce pochodzenia i sposób hodowli tych zwierząt maja niebywały wpływ na smak i strukturę pozyskanego mięsa. 
Szynka Iberyjska De Cebo dojrzewała 24 miesiące w temperaturze od 14 C do 18 C. Charakteryzuje się czarnym kopytem, które pozwala nam rozpoznać ze jest to w 100 procentach szynka Iberyjska.

Szynka Iberyjska Bellota z kością 36 mies. dojrz.

Szynka Iberyjska Bellota z kością 36 mies. dojrz.

Opakowanie: KARTON
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy
Waga: ok. 7 kg

Szynka Iberyjska Bellota Dehesa de Calvaches jest najlepszym gatunkiem szynki długo dojrzewającej. Pozyskana została z mięsa świni czystej rasy iberyjskiej. Unikatowy posmak żołędzi został uzyskany dzięki ścisłej diecie zwierząt, której głównym składnikiem były owoce drzew dębowych rosnących na dehesa (tj. pastwiska porośnięte drzewami dębowymi oraz ziołami). Wolny chow zwierząt wpłynął na strukturę mięsa, które jest delikatne i kruche. Minimalne zasolenie szynki solą morską jest dużym atutem tego produktu, gdyż możemy delektować się jego oryginalnym smakiem, który w tym wypadku nie został przysłonięty smakiem soli. Wysoka jakość tej wędliny gwarantuje 36-cio miesięczny okres dojrzewania. Serdecznie zapraszamy do zakupu najbardziej cenionej na całym świecie Szynki Iberyjskiej Bellota Dehesa de Calvaches w naszym sklepie internetowym.

CORRIDA
ul. Stefczyka 30
20-151 Lublin